SKA ÅKA OCJ KLIPPA MIG NU!

Känner att håret är väldigt slitet..
Bild på hur det blev sen.
Ha det bra!

KOMMENTERA

GODNATT

Godnatt alla!
Måste hå och lägg mig nu, vi åkte aldrig iväg, har så sjukt ont i huvudet. Det slår i tinningen, har inte sovit mycket de senaste dagarna, måste verkligen bli av med värken, då hjälper det att sova!

Jag spelade in en haulvideo idag förresten, men kameran slutade spela in efter ett tar minuter, så jag gör den imorgon istället. Aja, godnatt!

KOMMENTERA

FÖRLÅÅÅT FÖR MIN DÅÅLIGA UPPDATERING

Förlåååt, men har inte orkat, och varit upptagen. Jag gjorde faktiskt 2 videoinlägg och 2 inlägg, men de kom tydligen inte fram. Jaja, imorgon ska jag göra min Haulvideo! Hoppas ni tittar!
Men ska blogga så mycket som jag kan, när jag hinner och orkar!

Idag var jag på ansiktsbehandling! Det var skitmysigt att sitta i en stol och få massa masker, och en mysig avslappningsmusik i bakrunden. Sen fick jag mina ögonbryn färgade! Tycker de är lite mörka nu, men om några dagar kommer de vara lite ljusare, eftersom det sitter lite färg i huden. Men annars är det superfint! Men nu ska jag fixa med mitt iPhoneskal! (Jag köpte ett vitt skal, pärlor och tyg, ska dekorera mitt eget skal!) Jag lägger ut en bild på resultatet sen! Får se om jag bloggar imorgon, ska iväg med min familj! Men vi får se! Åker vid lunch, så jag hinner nog det (gör videolägget iallafall!)
Ni får en bild på mina fina ögonbryn, kram!

KOMMENTERA

BILD 19- EN BILD PÅ EN SNYGG PERSON

KOMMENTERA

BILD 18- EN BILD PÅ DIN FRITID

KOMMENTERA

BILD 17- EN BILD PÅ EN OVANLIG BILD

 
(HAHAH, vet inte om den är ovanlig, men jaja)
Har föressten namnsdag idag! ^^
KOMMENTERA

BILD 16- EN BILD PÅ DIG SJÄLV SOM EN ANNAN HAR TAGIT

KOMMENTERA

BILD 15- EN BILD PÅ EN PERSON DU VILL VARA MED

http://majaaa.blogg.se 
KOMMENTERA

BILD 14- EN BILD SOM PÅMINNER DIG OM GAMLA TIDER

KOMMENTERA

BILD 13- EN BILD PÅ DIG OCH EN KLASSKOMPIS

Klassfotot! :D
KOMMENTERA

BILD 12- EN BILD PÅ DIN VARDAG

 
 
(En av 1000 bilder..)
KOMMENTERA

LITE OM DAGEN

Hej alla! Berättar lite kort om dagen, ska gå och lägga mig nu! Idag vaknade jag 06.00, för att brandlarmet gick. Det var bara kocken som hade glömt att sätta på fläkten till spisen. Men somnade iallafall om. Sen åt vi frukost(dålig frukost, men jaja). Efter det köpte vi en hårborste(klart man glömmer den? Hahahaha) Efter det så åkte vi tunnelbana och tåg in till London, och åkte till Harry Potter museet. VI GICK DÄR DE HAR SPELAT IN FILMERNA. HAKSDKGLFLFLF. Det var iallafall sjukt coolt. Har filmat och tagit kort, ska försöka klippa till det till en bra film! Imorgon så ska vi åka in till London. Wohoo! SHOPPAHOLIC! (DE HAR WI-FI PÅ HOTELLET, SÅ JAG KAN BLOGGA MYCKET! Kanske bloggar något imorgon, kram!

KOMMENTERA

BILD 11- EN BILD PÅ EN PERSON DU KAN BERÄTTA ALLT FÖR

 
KOMMENTERA

Denise

OM MIG

Jag heter Denise och är 15 år. Jag är en glad och sprallig tjej som är bosatt i Stockholm. I min blogg kommer du att få läsa om min vardag, foto och sport, där jag spelar både fotboll och innebandy!