JUL SNART!

Kände för att göra ett blogginlägg, även om jag inte bloggat på länge!
 
Snart är det jul, om 5 dagar närmare bestämt! Dock har jag aldrig varit så "otaggad" för jul förut, antagligen för att det är första gången jag firar här hemma i Stockholm, och att jag ska få hem mina jobbiga kusiner!
Väldigt tråkigt, eftersom jag tycker jul är en helt sjukt mysig högtid, min favorit faktiskt!
 
Imorgon har jag avslutning i skolan, sista skoldagen idag alltså. Vi gjorde inte så mycket idag, vi hade ett så kallat "klassmys" med fika och film. Vi städade och svarade ju på de årliga trivselankäterna också! Haha..
Men när vi har filmmys sådär med klassen, så ska våran mentor alltid välja något sorligt, verklighetsbaserad film. Ingen humorfilm där hela klassen kan garva med, nejnej. Men, det var väl en helt okej dag ändå. Slutade 14.00, så det var väldigt skönt. Efter skolan gick jag hem, och begav mig sedan direkt till Farsta för att åka och klippa mig. Blev jättenöjd! Sen kom jag hem, och nu gör jag ingenting. Skönt att alla läxor och prov är över.
 
Imorgon sen är det väldigt speciellt, min sista julavslutning i grundskolan. Sorgligt. Sen är det bara en termin kvar, vilket jag är sjukt rädd för. Jag vill börja gymnasiet, lära känna nya människor, gå en linje jag vill, osv. Men, jag vill samtidigt inte lämna mina grymma lärare i min nuvarande skola, och jag vill framförallt inte växa upp. Jag lever fortfarande i min 11-åriga kropp, haha. Jag hatar verkligen att växa upp.. Men sen oroar jag mig även för Nationella proven. Alla som har gjort proven har sagt att de är väldigt svåra, samtidigt som många lärare säger att det är enkelt. Men det är en sån himla stor grej. Alla lärare har börjat snacka om vårterminen, att vi ska börja förbereda oss när vi kommer tillbaka. Alltså hjälp mig, för typ panik! Är speciellt nervös för att det kommer dra ner många av mina betyg. Har klivit många stora steg, och gått från många E:n till nästan bara B:n. Helt sjukt. Har dock E och D i nästan alla NO-ämnen, men jag måste erkänna att jag verkligen suger i NO. Alla kan nog räkna ut att jag inte kommer att välja naturvetenskap som linje på gymnasiet, haha. Men annars har jag väl 3 C:n, och resten B och A. Det är verkligen helt sjukt. Men, jag har å andra sidan jobbat helt sjukt hårt. Har de 3 senaste veckorna stannat i skolan till minst 17.30 och bara pluggat. Men det var helt klart värt det.
 
Oj vad mycket jag skrev.. Men nu vet ni alla vad jag sysslat med denna hösterminen, typ. Och mina tankar om gymnasiet och så. Hoppas ni har det ett sjukt bra jullov, och jag önskar er alla en god jul och ett gott nytt år, även fast jag vet att det i princip inte är några som läser detta. Jag ska bli bättre på att uppdatera. Ha det helt magiskt bra.
 
KOMMENTERA

Denise

OM MIG

Jag heter Denise och är 15 år. Jag är en glad och sprallig tjej som är bosatt i Stockholm. I min blogg kommer du att få läsa om min vardag, foto och sport, där jag spelar både fotboll och innebandy!